andra magda blog

Despre

Final de conferință, la TEDxCluj 2016 / foto: Dan Alexa

Lucrez ca om de comunicare în industrii creative, educație și divertisment de șapte ani, dacă nu-i număr pe primii trei de voluntariat. 🙂

Am scris toate tipurile de texte posibile și imaginabile – de la mesaje pe tricouri la discursuri, de la scenarii video la headline-uri, de la materiale de presă la newslettere personalizate și cam orice alt tip de text există între toate acestea.

Am avut șansa să lucrez doar cu proiecte în care am crezut de la început – unul dintre cele mai importante aspecte la care mă uit atunci când decid în ce-mi investesc timpul (pe lângă cultura muncii și programul de lucru).

Cea mai mare parte din munca mea o reprezintă activitatea de freelancer. În ultimii trei ani mi-am scos cuvântul birou din vocabular. Cred că înafară de pârtia de ski, nu există loc de unde să nu fi lucrat vreodată – am nevoie doar de o conexiune la internet și laptop/telefon sau, după caz, de creion și foaie. :))

O zi la Parlamentul European, 2015 / foto: Dora Pop

Ca să-ți faci o idee, iată câteva exemple de texte scrise de mine

 

Pe scurt, dacă ai nevoie de cineva care să scrie,
dă-mi un semn. 😉

Contact Andra Magda

 


 

Pe blog scriu despre experimentele personale pe care le fac, trimit un newsletter lunar și tematic despre ce aș vrea eu să ajungă la cât mai multă lume, fac liste pentru aproape orice și încerc să organizez toate astea în colecții accesibile oricui, oricând. Le găsești în meniul blogului și pe profilurile mele online.

Nu prea sunt activă pe conturile de social media (mai mult din motive personale), dar poți urmări articolele de pe acest blog pe pagina de Facebook dedicată – se postează automat de fiecare dată când public ceva aici. Sau, dacă mai folosești readere, te poți abona la feed-ul blogului.

Celelalte conturi le folosesc pentru a-mi crea colecții de informații.

Miscellaneous

  • sunt licențiată în Psihologie
  • locuiesc în Cluj-Napoca
  • nr. meu preferat e 11
  • nu-mi plac diminețile devreme
  • iubesc iarna

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale, care mă ajută și în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Răsfoiește

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu cele mai faine materiale parcurse de mine, care aș vrea să ajungă la cât mai multă lume. Uneori alături de câteva gânduri și curiozități personale sau articole scrise de mine.


Articole viitoare