andra magda newsletter

Despre newsletter

În fiecare joi, la 11 dimineața, trimit prietenilor o scurtă listă cu ceva fain de citit sau de văzut, din online, dar și offline.

Nu știi sigur dacă e pentru tine? Vezi primul număr.


De ce îl trimit
  • vreau ca multe dintre articolele sau cărțile pe care le citesc, ideile pe care le rețin din anumite discursuri etc. să ajungă la cât mai multă lume sau să aflu și părerea celorlalți despre anumite subiecte.
  • mi-am dat seama că social media nu e cea mai potrivită opțiune, unde informația se pierde în doar câteva ore după un share, iar dacă vrei să cauți ceva după câteva luni îți va fi aproape imposibil să găsești.
  • în felul acesta nu-mi mai „spamez” toți prietnii din listă cu link-uri – nu toți sunt curioși de aceleași subiecte. un newsletter ajunge strict la cei care sunt și interesați să-l primească.

Dacă vrei să ajungă și la tine, știi ce ai de făcut. 🙂

Andra Magda

În ultimii cinci ani am lucrat ca om de comunicare în industrii creative, evenimente și educație non-formală. Am scris pentru televiziuni, publicații, festivaluri, produse, organizații, startup-uri.

Din 2017 mi-am relansat blogul odată cu o serie de experimente.

Cine ce mai zice

Newsletter

În fiecare joi, la 11 dimineața, trimit prietenilor o scurtă listă cu ceva fain de citit sau de văzut, din online, dar și offline.