andra magda newsletter

Lista de la 11 dimineața

În fiecare lună aleg o temă despre care trimit prietenilor o scurtă listă cu cele mai faine materiale (text/video) găsite de mine. Lista de la 11 dimineața pleacă spre abonați în fiecare zi de 11. Primele numere au fost despre muncă și relații.

De ce o trimit
  • vreau ca multe dintre articolele sau cărțile pe care le citesc, ideile pe care le rețin din anumite discursuri etc. să ajungă la cât mai multă lume sau să aflu și părerea celorlalți despre anumite subiecte.
  • mi-am dat seama că social media nu e cea mai potrivită opțiune, unde informația se pierde în doar câteva ore după un share, iar dacă vrei să cauți ceva după câteva luni îți va fi aproape imposibil să găsești.
  • în felul acesta nu-mi mai „spamez” toți prietenii din listă cu link-uri – nu toți sunt curioși de aceleași subiecte. un newsletter ajunge strict la cei care sunt și interesați să-l primească.
Dacă vrei să ajungă și la tine, știi ce ai de făcut. 🙂


PS: Nu vreau să-ți pierd timpul și nu îți trimit ce nu cred că merită atenție.

Cine ce mai zice

Lista de la 11 dimineața

În fiecare lună aleg o temă despre care trimit prietenilor o scurtă listă cu cele mai faine materiale găsite de mine – ca un newsletter tematic și lunar. Pleacă spre abonați în fiecare zi de 11.


Andra Magda

Lucrez ca om de comunicare în industrii creative. În timpul liber învăț să scriu. Vreau să-mi transform munca în fapte bune pentru ceilalți. Iubesc iarna.