Zece lecturi de bus

1. preferata mea din lista, fara nimic altceva, doar tema de gandit pentru acasa: How we end up marrying the wrong people

2. despre cum sunt artistii si de ce nu sunt ca noi: 7 lucruri despre artisti pe care e bine sa le stiti

3. o poveste tare draguta cu un copil si Oreo: One good thing on top of another Contest: No matter how the cookie crumbles, a Baltimore 7-year-old and her stuffed animals couldn’t be happier.

4. ff tare: How Times Square Works

5. lectura usoara si faina. despre pasiuni aparent banale, care ajung sa te surprinda 🙂 : ‘I run the sneaker stock market’

6. despre hipsteri, va rog frumos 😛 : The end of the hipster: how flat caps and beards stopped being so cool

7. creativitate in House of cards si cum uneori data nu trebuie sa dicteze actiunea (pt brand, firma, etc.): The opening scene of “House of Cards” was a triumph of creativity over data and better judgment

8. inca o tema pt acasa 🙂 cum ne simtim si comportam la concerte / festivaluri: WHY CONCERTS STOPPED BEING FUN

9. foarte multe avem de invat de la acest om: TRUE STORY: omul din tren care a inviat din morti.

“In viata ai nevoie de miscare, de activitate, astea te tin viu. Nu munca si goana dupa bani. Eu am o pensie mare, dar cheltuiesc 500 de lei lunar; eu imi fac piine, eu fac mincare, prajituri o data pe saptamina. Acum o sa cumpar fructe sa fac dulceata. Cind sunt suparat, cind ma mai prinde necazul ca singuratatea e grea, ma sui pe bicicleta, fac citiva kilometri , usor cit sa puna singele in miscare si sa nu ma doara inima. Creierul se oxigeneaza, organismul se invioreaza si… uite asa (arata cu mina ca si cum ar sterge ceva)… dispare orice gind de suparare.”

10. deci cine vrea sa-si deschida o librarie? 🙂 NB: AN end, not THE end 😉 : An end of books

Spor!

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare