we don`t need the key. we`ll break it !

din seria..

Dupa cum vara trecuta am ramas blocati in cabana si izolati la munte, deoarece cheile au fost transportate inconstient in Cluj… Acum cand treb sa mici si bere, stam sa pazim vremea! din acelasi motiv. Cheile sunt sechestrate pe la ceva fata, cine stie pe unde si in ce oras 🙂 Nu-i nimic. Ziua de azi nu putea merge mai bine, cum nu exista o baza legala. Toti stam sau ne indreptam in casutele noastre modeste cu moralul, din imoralitate, la pamant. Si-atat pe azi. Poate si anu` asta ne asteapta Suuuncuuu`. Hehe.. las`.. tot o sa iasa bine, ca retard fiind: ‘facem noi cumva’ 🙂

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare