Viața online – o altă perspectivă

Se spune prea des ca viata de pe facebook este varianta noastra ideala. Sunt mii de video-uri despre cat de inselator poate fi un profil si cum online vrem doar sa parem mai mult decat suntem.

Da, poate si este adevarat. Insa exista o perspectiva mai des intalnita, printre oameni normali la cap, fara idealuri de a deveni Next Facebook Diva sau de a-si masca defectele. Profilul de facebook reprezinta fragmente din viata ta. Daca te uiti inapoi poti sa iti amintesti perioade prin care ai trecut, multe momente faine cu ai tai – prieteni, colegi, etc. si poti asocia unele postari – fotografii, muzici, etc. chiar si cu ce ai gandit la un moment dat.

Ne afecteaza mult. De acord. Doar ca in realitate si pentru oamenii ancorati in ea, profilul este ca un album. Un album care contine mai mult decat poze. Are multe notite si “accesorii” pe langa. Cel putin in cazul meu asta reprezinta, ma uit cu drag inapoi din cand in cand si vad cat de multe lucruri faine am trait. Si-mi dau seama ca sigur vor fi mai multe.

Andra Magda

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries. Get the highlights: the best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Add comment

Quotes and updates

Get the highlights

The best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Not sure if it’s for you?


Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology, living in the heart of Transylvania.

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries and send a monthly newsletter.