Viața online – o altă perspectivă

Se spune prea des ca viata de pe facebook este varianta noastra ideala. Sunt mii de video-uri despre cat de inselator poate fi un profil si cum online vrem doar sa parem mai mult decat suntem.

Da, poate si este adevarat. Insa exista o perspectiva mai des intalnita, printre oameni normali la cap, fara idealuri de a deveni Next Facebook Diva sau de a-si masca defectele. Profilul de facebook reprezinta fragmente din viata ta. Daca te uiti inapoi poti sa iti amintesti perioade prin care ai trecut, multe momente faine cu ai tai – prieteni, colegi, etc. si poti asocia unele postari – fotografii, muzici, etc. chiar si cu ce ai gandit la un moment dat.

Ne afecteaza mult. De acord. Doar ca in realitate si pentru oamenii ancorati in ea, profilul este ca un album. Un album care contine mai mult decat poze. Are multe notite si “accesorii” pe langa. Cel putin in cazul meu asta reprezinta, ma uit cu drag inapoi din cand in cand si vad cat de multe lucruri faine am trait. Si-mi dau seama ca sigur vor fi mai multe.

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare