Un dans pe zi

Pe principiul one apple/one spliff a day keeps the doctors away, am ajuns la concluzia ca one mix a day also keeps the doctors away. Nu avem timp sa facem miscare, sa mergem pana la bazin, sa inotam o ora. E prea frig de iesit seara la baschet in Gruia si alte altele, astfel ca inlocuim miscarea cu fugitul dupa troleu.

O foarte eficienta metoda de a face miscare, de a ne umple de energie si de a creste nivelul de serotonina, deci de a fi mai fericiti si sanatosi, e sa dansam. O piesa, doua, un mix, cat avem chef. Eu personal prefer dnb’ul. Dezgrop folderele cu dnb mai vechi, pun un mix si dansez pana nu mai pot. It`s my own therapy session. Asa ca, din nou, muzica ne pune zambetul pe buze si ne ureaza o zi frumoasa.

Articol scris de Ștef.

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare