Un brunch gone wrong

Cateva cupluri sunt puse in fata unui dezastru si raman blocate in aceeasi casa. Nu stiu daca pentru cateva zile sau pentru totdeauna. Nu stiu daca vor trai maine sau vor muri azi. Un film care urmareste reactiile diferitelor tipuri de oameni. Si, cred eu, reuseste sa prezinte caracterul lor asa cum este, autentic, fara cenzura comportamentului social si cultural, cum este el afisat in situatii limita – atunci vezi omul cum este cu adevarat.

In timp ce filmul este si f amuzant, te pune si pe ganduri. Iar pentru ca intotdeauna se gaseste unu cu o idee geniala la care toti adera, ajung in cateva ore sa-si puna o intrebare drastica.

Ce spun altii despre film: (via Rotten Tomatoes)

The title does not describe the quality of this low-budget dark comedy.

Dark end-of-the-world comedy is witty but mature.

You certainly wouldn’t want to spend your last moments with this bunch, but a couple of hours watching them is enjoyable enough.

Este scris si regizat de Todd Berger, care are si un rol. Mai joaca America Ferrera (Ugly Betty, The Sisterhood of the Traveling Pants), Erin Hayes (Parenthood, a jucat in multe seriale, poate de asta ne e atat de cunoscuta), Rachel Boston (Mad Love, a jucat si ea in multe seriale). Preferatii filmului: Julia Stiles (10 Things I Hate About You, Mona Lisa Smile) si David Cross, care interpreteaza un rol critic in desfasurarea actiunii, desi este noul venit, dar cu idei traznite.

Mai multe informatii si pareri gasiti pe contul de twitter sau pagina de facebook.

Have a nice end of days.

sursă foto.

Add comment

Citește direct în Inbox

+ cele mai recente articole
+ alte info faine
+ premii numai pentru abonați