Trezirea devreme și performanța n-au nicio treabă una cu alta

De când mă știu am avut probleme la capitolul ăsta, fiindcă trebuie să funcționez odată cu ceilalți dacă vreau să fac ceva (de la grădiniță încoace). Nu cred că doar „cine se trezește de dimineață, departe ajunge”.

Nu-mi plac diminețile devreme și în general nu mă simt în formă la orele alea. Recordul meu de muncă e de 30 de ore. De somn, 27. Fără glumă. Pentru toate examenele am învățat noaptea, încă de la 15 ani. Noaptea lucrez cel mai bine, mă simt cel mai bine, am energie și mă concentrez f ușor. Da, lucrez și noaptea și trimit mailurile a doua zi, să nu zică lumea că am înnebunit de tot. :))

Dar crede-mă că am încercat. De nenumărate ori să-mi fac un program „normal” de somn. Ce s-a întâmplat? Nu doar că s-a doveit a fi contra-productiv pt mine, dar mai și consumam o grămadă de resurse stresându-mă că nu-mi iese.

| sursă foto.

Sharing is knowledge
1Shares
0

Add comment

Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology and 10 years experience as a Marcom pro. in creative industries, education, and entertainment. Living in the heart of Transylvania.

Monthly Newsletter

Themed. Curated. Brief. 

A list of highlights from the best pieces of content on info I want more people to know / question / debate. Not sure if it’s for you?


Future articles & more