Termeni și condiții

PROPRIETATE

Site-ul www.andramagda.ro este proprietatea MAGDA IOANA ANDRA PFA, cu sediul social pe Calea Florești, nr. 79, ap. 90, Cluj-Napoca, jud. Cluj, înregistrată la Registrul Comerțului cu F12/930/2015 și CUI 34496503. Poate fi contactată și pe email – andramagda.ro@gmail.com.

UTILIZARE

Prezentul document definește termenii și condițiile de utilizare a site-ului, denumit în continuare andramagda.ro. Utilizatorii andramagda.ro au acces gratuit la informațiile prezentate pe site. Campaniile publicitare derulate de andramagda.ro nu necesită acordul utilizatorilor.

andramagda.ro nu răspunde pentru conținutul altor site-uri ce pot fi accesate prin intermediul site-ului www.andramagda.ro. andramagda.ro nu răspunde pentru eventuale erori de tip tehnic în utilizarea site-ului.

Folosirea opțiunilor site-ului pe care utilizatorii le au la dispoziție (de exemplu: publicarea de comentarii) este în totalitate responsabilitatea acestora. Orice comunicări sau materiale pe care aceștia le transmit prin intermediul site-ului www.andramagda.ro vor fi publicate pe site, fiind considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală. andramagda.ro are dreptul să nu publice și să șteargă orice comentarii ale utilizatorilor cu conținut licențios sau care afectează imaginea site-ului.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Informațiile de pe acest site sunt deținute de andramagda.ro sau de partenerii săi, care și-au exprimat acordul de publicare a informațiilor și materialelor de tip text, foto, video, grafică. Informațiile nu pot fi republicate sau distribuite fără menționarea sursei. Informațiile nu pot fi folosite în scopuri comerciale.

INFORMAȚIILE CU CARACTER PERSONAL

Site-ul andramagda.ro procesează date cu caracter personal prin intermediul Newsletter-ului – un serviciu de abonare prin email. Acest serviciu este implementat cu ajutorul Mailchimp – un program online de gestionare liste de email-uri și de trimitere informații pe email. andramagda.ro nu folosește în niciun alt scop informațiile. andramagda.ro folosește datele cu caracter personal strict pentru scopul pentru care au fost transmise. Utilizatorii au posibilitatea oricând să întrerupă comunicarea prin email prin intermediul Newsletter-ului și să ceară ștergerea informațiilor proprii.

COOKIE

Site-ul andramagda.ro folosește Google Analytics și Jetpack – două programe online de statistică, ce măsoară traficul unui site online, dar prin care utilizatorii nu sunt identificați personal.

Andra Magda

Sunt aici pentru că pur și simplu îmi place să scriu. Cu cine vrea să ținem legătura, ne citim via email – printr-un newsletter lunar cu vești despre munca mea.