Doar fiindcă am un telefon mobil, nu înseamnă că trebuie să răspund tot timpul

Nu știu de unde a apărut așteptarea asta sau de ce avem impresia că noi suntem tot timpul ocupați, dar alții nu fac nimic și sunt diponibili oricând. Sau de ce nu e ok să resping un apel pentru că sunt la masă sau mă uit la un film (nici măcar la cinema).

Mi se pare ciudat cum parcă poți fi deranjat în orice moment și e de la sine înțeles că poți răspunde oricând. Dacă nu, trebuie să te explici. :))

Pentru mine momentele de liniște și pauzele sunt f importante. Dacă mergeam cu cortul, obișnuiam să-mi închid telefonul. Dacă ies pe balcon la cafea, îl las în cameră. Dacă văd un mesaj și știu că se poate lungi în povești, prefer să răspund doar când pot acorda și atenție. Nu-i mai ok așa? Un fel de unitasker în ciuda multitasking-ului.

| sursă foto.

Sharing is knowledge
1Shares
0

Add comment

Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology and 10 years experience as a Marcom pro. in creative industries, education, and entertainment. Living in the heart of Transylvania.

Monthly Newsletter

Themed. Curated. Brief. 

A list of highlights from the best pieces of content on info I want more people to know / question / debate. Not sure if it’s for you?


Future articles & more