La supermarket mi-a pus laptele în punguță înainte să-l pun în ghiozdan

Am fost la supermarket. Chiar nu are importanță care, vei vedea de ce. Mi-am luat x, y, z, lapte și două cutiuțe de orez cu ciocolată din frigider. Sticla de lapte și cutiuțele de orez, scoase de la rece, au format condens. Neglijabil. Pentru mine, cel puțin.

Ajunsă la casă sunt întrebată „plăsuță?”. Nu, mulțumesc. Am un ghiozdan pe care îl folosesc doar pentru asta – transportul cumpărăturilor de la magazin acasă.

După care doamna de la casă ia o punguță transparentă și îmi pune sticla de lapte în ea. Încerc să-i explic că nu e necesar, că ghiozdanul e gol și luat cu mine fix pt. scopul ăsta, că practic e apă care se usucă, că locuiesc la 5 minute de market. N-am avut nicio șansă. 

Pe ea o deranjează și basta. „Fiecare cu fixurile lui.” îmi spune. 

OK. Dar eu car ghiozdanul ăla cu mine tocmai ca să nu mai folosesc atât de multe pungi.

Apoi a continuat cu cutiuțele de orez. 🙁

Am suferit un pic în interiorul meu. Dar ea se vedea că e mulțumită.

Ajunsă acasă, am scos produsele din punguțe, pe care le-am și aruncat.

| sursă foto.

0

păreri / obiecții / comentarii

Și mai multe colecții

articole. seriale. filme. video. muzici. cărți. foto. design etc.

Lista de la 11 dimineața

În fiecare lună aleg o temă despre care trimit prietenilor o scurtă listă cu cele mai faine materiale găsite de mine. Pleacă spre abonați în fiecare zi de 11.


Andra Magda

Scriu despre ce învăț din experimentele personale pe care le fac și despre ce-mi doresc eu să ajungă la cât mai multă lume. Lunar trimit prietenilor o listă tematică cu articole și info faine. Zic eu. :)