Știrile din lume și din țară în Inbox-ul tău

Fără prea multe introduceri, îți recomand 2 newslettere, f bine scrise și structurate, care îți trimit cele mai importante știri din lume și din țară, pe scurt.

 1. The Skimm

  The Daily Skimm is delivered to your inbox each AM, giving you all the news and info you need to start your day. / We Read. You Skimm.

  • zilnic, trimis la 6 dimineața (ora New York)
  • redactat de două jurnaliste, care oricum asta făceau la fostul job ;))
  • abonează-te aici.
  • + dacă ești curios cum au început, poți afla de aici. Interviul e ff fain și plin de momente cheie povestite în detaliu.
  • The Skimm nu mai e de mult doar un newsletter, au proiecte editoriale ample și o aplicație pe lângă.
 2. Monday Memo

  • îl primești în fiecare luni, la 6 – 7 dimineața
  • redactat de Mona Dîrțu, jurnalist cu 20+ ani experiență
  • abonează-te aici. în ciuda descrierii, nu este doar pentru antreprenori, chiar este un rezumat bine punctat cu cele mai importante știri din Ro (și nu numai), recomandat de fff multă lume.
0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale, care mă ajută și în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare