Se spune că americanii preferă telefonul în locul sexului… Voi cum stați?

Daca le dati americanilor sa aleaga intre un telefon si sex, ghiciti ce?

Intrebati care sunt lucrurile fara de care nu ar putea trai, americanii au ales masina, internetul, telefonul si laptop-ul in primele cinci optiuni. E drept, primul lucru la care s-au gandit e mancarea. Sunt curioasa cum ar arata raspunsurile in cazul romanilor. Un mini studiu putem face aici.

Bine, mie nu-mi plac optiunile, caci sunt prea putine si nu se afla pe lista “lucrurile” cu adevarat importante. Dar probabil ce vrea studiul sa arate e cat de dependenti suntem de tehnologie.

Eu pe primul loc as alege relatiile. Iar daca ar fi sa joc jocul, as alege accesul la internet. Si presupun ca mi-ar trebui si un dispozitiv, deci un laptop.

Optiunile sunt: (in ordinea americanilor)

  1. mancare
  2. masina
  3. acces la net
  4. telefon mobil
  5. calculator/laptop
  6. televizor
  7. sex
  8. sistem de navigare
  9. site-urile de social networking
  10. tableta

Voi ce ati alege dintre astea? Dar dintre orice pe lume? 😛

Chart de aici.

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare