Scaun, birou, pat – all in 1 – pentru aeroporturi

Cui nu-i place sa calatoreasca, sa stea acasa. Pentru ceilalti exista gari, auto-gari, aeroporturi, porturi, etc. unde isi petrec timpul. Nu-s nici cele mai faine, mai curate sau mai confortabile locuri.

Doar daca …

Cineva s-ar gandi cum sa le faca mai confortabile, mai ca acasa. Kwon Jin-Seok este designer din Korea, scolit in ale lemnului, care a facut exact asta.

Prin design a creat un produs pentru aeroporturi, care sa te faca sa te simti exact ca acasa. Ocupa putin spatiu, este simplu, modern si, cel mai important, este un produs 3 in 1. O banca normala de asteptat, o masa de stat la povesti, un birou de lucrat, o canapea de dormit, etc. Adica da, poate fi mai multe. :))

In 2012 a luat si premiu la Red Dot Award, competitie de design.

sursa

 

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

1 comment

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare