Să-mi ascult intuiția

Nu am crezut în intuiție până acum.

Eram convinsă că doar rațional poți lua o decizie bună.

Anul trecut am fost contrazisă.

Și nu doar o dată.

Personal, dacă intuiția îmi spune că o persoană e toxică sau dificilă, de acum o iau în considerare fiindcă există mari șanse să fie ceva în neregulă pe acolo.

Profesional, dacă intuiția îmi spune că nu pot colabora cu o persoană că avem situluri / principii / valori de muncă diferite, cel mai probabil situația nu se va schimba, ci va fi din ce în ce mai rău.

***

© publicdomainstockphotos

ID 87380305 | Dreamstime Stock Photos

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale, care mă ajută și în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare