Record mondial la recorduri ciudate? :))

Zilele astea in Cluj e la moda dobararea unui nou record mondial: 1.384 de femei s-au rujat in acelasi timp. Se pare ca Romania a declasat Venuzuela, care stransese 1.002 femei. Cam toti cu care am povestit sau cam peste tot unde am citit, sunt oameni carora li se pare o imbecilitate. “De ce nu putem face si noi ceva ca lumea?” In primul rand, sa faci cate o whatever nu exclude in nici un fel posibilitatea de a face ceva mai cu cap. Si oricum, eu nu vad prostie aici. Eu vad un grup de femei care probabil s-au distrat. Chiar daca nu totul e perfect. Absolut oriunde exista fisuri. La fel cum la un concert in centrul orasului, eu nu vad doar domnita de pe scena, a carei muzica nu imi place, ba dimpotriva, vad femeia care danseaza cu copilul ei si fac ceva impreuna – se distreaza. Chiar daca! nu e perfect, intelectual s.a.m.d..

“Doar romanii”, “numai aici”, “noi nu suntem in stare de altceva” nu au ce cauta in aceasta propozitie. Daca va uitati pe site-ul Guinness veti vedea ca sunt atatea alte recorduri mondiale la fel de inutile, care nu aduc nici un beneficiu nimanui, dar, culmea, nici nu fac rau. :))

Anul trecut in Romania au mai fost o serie de idei traznite (nu le mai caut acum, sigur le stiti: harlem shake, etc.). Poate n-ar fi o idee chiar asa de rea sa fim prima tara la doborat recorduri funny. :))

O scurta lista (fara traducere):

Asa ca, din nou, relaxati-va si mai distrati-va din cand in cand, fara sa va ganditi ca e o schema mai mare si meschina.

Andra Magda

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries. Get the highlights: the best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Add comment

Quotes and updates

Get the highlights

The best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Not sure if it’s for you?


Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology, living in the heart of Transylvania.

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries and send a monthly newsletter.