Record mondial la recorduri ciudate? :))

Zilele astea in Cluj e la moda dobararea unui nou record mondial: 1.384 de femei s-au rujat in acelasi timp. Se pare ca Romania a declasat Venuzuela, care stransese 1.002 femei. Cam toti cu care am povestit sau cam peste tot unde am citit, sunt oameni carora li se pare o imbecilitate. “De ce nu putem face si noi ceva ca lumea?” In primul rand, sa faci cate o whatever nu exclude in nici un fel posibilitatea de a face ceva mai cu cap. Si oricum, eu nu vad prostie aici. Eu vad un grup de femei care probabil s-au distrat. Chiar daca nu totul e perfect. Absolut oriunde exista fisuri. La fel cum la un concert in centrul orasului, eu nu vad doar domnita de pe scena, a carei muzica nu imi place, ba dimpotriva, vad femeia care danseaza cu copilul ei si fac ceva impreuna – se distreaza. Chiar daca! nu e perfect, intelectual s.a.m.d..

“Doar romanii”, “numai aici”, “noi nu suntem in stare de altceva” nu au ce cauta in aceasta propozitie. Daca va uitati pe site-ul Guinness veti vedea ca sunt atatea alte recorduri mondiale la fel de inutile, care nu aduc nici un beneficiu nimanui, dar, culmea, nici nu fac rau. :))

Anul trecut in Romania au mai fost o serie de idei traznite (nu le mai caut acum, sigur le stiti: harlem shake, etc.). Poate n-ar fi o idee chiar asa de rea sa fim prima tara la doborat recorduri funny. :))

O scurta lista (fara traducere):

Asa ca, din nou, relaxati-va si mai distrati-va din cand in cand, fara sa va ganditi ca e o schema mai mare si meschina.

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare