Design ca pe vremuri – player sub formă de casetă

Sambata, in casele traditionale, se face curatenie, se gateste. In casele moderne, lumea doarme pana la pranz, bea o cafea in oras, mananca pe fuga si se pregateste de iesit in club. Sub majoritatea acoperisurilor locuieste, de cele mai multe ori, o combinatie intre traditional si contemporan.

La fel ca design-ul acestui player sub forma de caseta, NVDRS Tape. Este facut pentru cei nostalgici, dar si pentru cei care stiu sa se foloseasca de tehnologia actuala.

Este gandit pentru a aprecia altfel muzica pe care o luam cu noi peste tot. Ai posibilitatea sa alegi intre 45, 60 sau 90 de minute de muzica. Ceea ce inseamna ca trebuie sa iti alegi cu grija piesele. Mai mult, nu poti sa dai skip uneia care nu iti place dintr-o gramada mare de track-uri.

Poti sa o iei cu tine oriunde si poti sa-i atasezi si o carcasa ca pe vremuri. Ultimele gadget-uri merita protectie, de ce nu si un obiect mai din popor? 🙂

Iar partea cea mai faina este ca derularea casetei se face manual. Ca pe vremuri.

Ti-ai achizitiona un astfel de obiect? Macar de dragul distractiei?

sursă foto.

Andra Magda

Am creat andramagda.ro cu gândul la o revistă de timp liber. Dacă vrei să afli ce mai scriu, cel mai bine ar fi să te abonezi la Newsletter.

3 comments