Plămânii tăi pot să scrie dacă ești fumător

Când credeai că nu mai ai ce să afli nou despre fumat, că tot ce trebuie să faci pentru a te lăsa e să pui informația într-un singur loc și să te decizi, afli că plămânii fumătorilor au fost folosiți pentru a crea o cerneală.

Un om care a muncit 50 de ani pentru această cerneală. Fumând. Așa începe povestea.

The Message From the Lungs este o campanie creată de BBDO Proximity Thailanda pentru Thai Health Promotion Foundation.

Agenția a lucrat cu o facultate de medicină pentru a crea cerneala din plămânii unor fumători care au decedat.

Cerneala a fost apoi distribuită în cadrul mai multor evenimente, iar urmările au fost pe măsură:

numărul participanților care s-au înscris în programul de renunțare la fumat al fundației a crescut cu 500% față de anul anterior.

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare