Personaje celebre desenate cu mult umor

Caricaturile ne fac sa zambim, dar si sa ne punem intrebari. Este chiar curios cum ne vad ceilalti trasaturile, pe care le considera cele mai evidente, cele mai odioase sau cele mai bune. De multe ori nici nu se aseamana cu parerile noastre despre noi :))

Jason Sieler este un ilustrator destul de funny si foarte apreciat. Si-a vazut ilustratiile in TIME, MAD, New York Times, Wall Street Journal si a lucrat pentru Penguin Group, Disney, Universal Pictures, Sony Image. Mai multe despre el, chiar de la el, de pe site-ul sau, aici.

Si din toate am ales cateva personaje care-mi plac: Obama, nevasata-sa, Morgen Freeman, Meryl Streep interpretand un rol inspirat dupa Anna Wintour si Snoop Dogg.

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare