O zi filmată pe întregul glob

Povestile nu se nasc numai in oras. Ele sunt traite in fiecare moment, de fiecare om de pe planeta. Cum arata o zi de a ta filmata? Dar cum arata ziua intregului glob filmata? O intrebare care si-a gasit raspuns sub forma unui film. Nu unul scris dinainte, nu unul cu actori. Unul care a fost facut de oameni simpli, unul in care ei isi jucau rolurile reale si unul trait asa cum a fost.
O singura zi, filmeaza si contribuie la realizarea filmului planetei a zis YouTube. 80.000 de raspunsuri, peste 4.500 de ore de film primite din 192 de tari. Kevin Macdonald este personajul care a vazut si revazut materialul brut si care l-a comprimat in 90 de minute de realitate pura. Ce a iesit puteti vedea mai jos. Ce ganduri si idei ies din mintea noastra dupa vizionare, ramane de vazut. Pentru multi a insemnat o reamintire a faptului ca viata nu poate fi altfel decat traita. Indiferent de unde ne aflam, sa nu uitam asta.
0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare