O zi filmată pe întregul glob

Povestile nu se nasc numai in oras. Ele sunt traite in fiecare moment, de fiecare om de pe planeta. Cum arata o zi de a ta filmata? Dar cum arata ziua intregului glob filmata? O intrebare care si-a gasit raspuns sub forma unui film. Nu unul scris dinainte, nu unul cu actori. Unul care a fost facut de oameni simpli, unul in care ei isi jucau rolurile reale si unul trait asa cum a fost.
O singura zi, filmeaza si contribuie la realizarea filmului planetei a zis YouTube. 80.000 de raspunsuri, peste 4.500 de ore de film primite din 192 de tari. Kevin Macdonald este personajul care a vazut si revazut materialul brut si care l-a comprimat in 90 de minute de realitate pura. Ce a iesit puteti vedea mai jos. Ce ganduri si idei ies din mintea noastra dupa vizionare, ramane de vazut. Pentru multi a insemnat o reamintire a faptului ca viata nu poate fi altfel decat traita. Indiferent de unde ne aflam, sa nu uitam asta.

Andra Magda

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries. Get the highlights: the best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Add comment

Quotes and updates

Get the highlights

The best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Not sure if it’s for you?


Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology, living in the heart of Transylvania.

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries and send a monthly newsletter.