O bicicletă roșie pentru mine

Am castigat Bicicleta rosie de la Coca Cola!

Daca cumva sunteti care cititi ce scriu eu aici si v-ati intrebat de ce patru articole consecutive cu diverse subiecte despre biciclete, acesta este raspunsul. Am participat la un concurs pus la cale pentru a treia oara de Coca Cola.

Concursul s-a desfasurat pe trei fronturi:

  • completai un scurt formular online (la care una dintre intrebari, dupa parerea mea, era in plus) si intrai in cursa tragerii la sort pentru una dintre 300 de biciclete rosii
  • urmareai indiciile zilnice cu o locatie din Bucuresti unde se afla bicicleta rosie la ProFM, iar daca ajungeai primul, bicicleta era a ta
  • pentru bloggeri (om cu blog, nu neaparat popular sau vechi dupa cum se poate observa): primeai o sarcina pe zi timp de cinci zile pe unul dintre blogurile implicate, rezolvai cel putin doua dintre ele (eu am scris patru sa-mi exersez scriitura) si intrai in cursa. Inca nu stiu detalii despre criteriile de selectare a castigatorilor pentru aceasta categorie, dar va anunt cand si daca voi afla.

Sambata seara ma duc sa-mi iau bicicleta rosie si sa fac un tur de onoare prin Bucuresti. Bicicleta asta pentru mine are doua avantaje majore:

  • e castigata. Dupa ani in care constant mi-am cheltuit banii de bicicleta pe distractie (cel mai probabil), in sfarsit stelele si-au facut timp de mine si mi-au daruit una
  • e de la Coca Cola. Brand pe care, cei care m-ati vazut in viata asta, stiti ca il consum in cantitati industriale
Vestea proasta e ca anul acesta nu are cosulet.
Felicitari celorlalti noua bloggeri (unul deduc ca este tot din Cluj), care vor fi pe scena sambata cu mine. Va pun in lista de lecturi zilnice si astept sa va vad.
Duminica seara ajung acasa si incep sa fac vizite prietenilor cu prima mea bicicleta. Imediat dupa ce ii fac in ciuda mamei, care nu a vrut sa-mi ia cand eram copil pentru ca e periculos.

Add comment

Citește direct în Inbox

Nu uita să te abonezi la Newsletter. Îl primești max. o dată pe săptămână.