Nu sunteți (neapărat) sortiți dacă sunteți la fel

Stiti cum incercam sa gasim acei oameni care ne completeaza frazele? Asculta aceasi muzica? Le plac aceleasi filme? Aceleasi sporturi? Ei bine, teoria spune ca nu astea sunt lucrurile cu adevarat importante.

Intr-o relatie aceste aspecte pot fi ajustate, astazi jucam tenis, maine ne uitam la un film de actiune. Pentru ca, de obicei, intr-o relatie conteaza fericirea celuilalt. Adica o relatie egoista, cea in care eu caut doar fericirea mea nu are prea mari sanse de reusita. Intr-una normala, tu esti atent ca celui de langa tine sa-i fie bine.

Am mai gasit acest mini-argument si la altii.

8. Couples who are too similar to each other are not likely to last

– cu un link catre articolul acesta

Studiile chiar demonstreaza exact ceea ce spune vorba din popor “contrariile se atrag”, iar ceea ce conteaza intr-adevar in materie de similaritati intr-un cuplu sunt principiile de viata si scopurile pe termen lung. Atunci toate actiunile voastre se vor alinia, indiferent de ce faceti sambata seara sau diminica dimineata.

Inca 19 informatii interesante despre dragoste. Sint toate foarte adevarate.

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare