Muzică, graffiti și 5 reguli

Pentru weekend-uri leneșe, câte ceva ce cred că o să-ți placă. 🙂

And this data does give me the ability to predict what will happen this Wednesday, which is Valentine’s Day. My sophisticated econometric analysis tells me to expect 30-year-olds to celebrate with Beyoncé’s “Crazy in Love,” 45-year-olds with Van Halen’s “When It’s Love” and 60-year-olds with Marvin Gaye’s “Let’s Get It On.”

La 74 de ani, umblă cu crew-urile de graffiti și fuge de poliție […]

Pentru și mai multe info faine, click pe eticheta de mai jos. 😉

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare