Motoare de folosit în fiecare zi

Preferatele mele:

  • you cannot not communicate
  • design is so simple, that’s why is so complicated – valabil și în cazul textelor 😉
  • we adore chaos because we love to produce order – sentimentul acela când ai terminat de făcut curat în casă sau când ai reușit să pui toate informațiile într-un singur loc ;))
  • to keep your balance, you have to keep moving – singura lege a vremurilor, schimbarea este singura constantă și trebuie mereu să mergem înainte, să ne mișcăm, să nu stăm – să privim de pe margine cum toată lumea evoluează și lucrurile se schimbă până nu mai înțelegem nimic. Keep moving forward. nu te uita prea mult înapoi, căci pierzi viitorul. sau prezentul. + că echilibrul e cel mai greu de păstrat și menținut constant.

| sursă imagine

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare