andra magda ted

mini-colecție de info faine de la TEDxCluj 2014

TEDxCluj, evenimentul care astept sa se intample de un an incoace. 🙂

Sint mai multe chestiuni cel putin interesante pe care vreau sa vi le zic, asa ca le pun pe toate aici, dupa cum urmeaza:

  • tema de gandit pentru acasa de la Brad Blanton, speaker TEDxCluj 2014, autorul unui best seller despre sinceritate brutala:

Most cowards like to think of themselves as heroes. They do it to hide; they are too afraid of other people to tell them the truth. They would rather be kind to their enemies than forgive them because it requires little courage to fake kindness; it’s easier, less risky, less threatening, and less trouble. Where recently have you been taking the easy road and faking kindness?

  • speakeri “de care am auzit” – a se citi: ii stiu de ceva vreme si le urmaresc activitatea: Cristian Lupsa, Cosmin Alexandru, Razvan Exarhu, Iv cel Naiv, dr. Raed Arafat. Asta nu inseamna ca ei sunt singurii pe care abia astept sa-i aud vorbind, ci dimpotriva ceilalti parca ma atrag mai mult, mai ales dupa ce am citit despre ei. My point: uneori e bine sa te lasi surprins si sa iti iei bilet chiar daca “n-ai mai auzit, n-ai mai vazut”. 😉
  • TEDxCluj + TEDxBucharest = 1 bilet, 2 evenimente. La pret special. Deci cu cine facem o excursie in capitala? 😀 PS: si ei au teme alese faineee 😀
  • Ambasadorul TEDxCluj e o tipa simpatica si ii vin idei grozave.
  • ca tot vorbim de dansa, a scris un fel de profil al TEDxsterului care mie imi place fff mult. Lucruri marunte, care nu tot timpul se vad, dar au farmec. 😉
  • inca un text de pe blog: decalogul pentru TEDxCluj 😀

Ne vedem!

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu cele mai faine materiale parcurse de mine, care aș vrea să ajungă la cât mai multă lume. Uneori alături de câteva gânduri și curiozități personale sau articole scrise de mine.

Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona AICI.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale, care mă ajută și în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Răsfoiește

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu cele mai faine materiale parcurse de mine, care aș vrea să ajungă la cât mai multă lume. Uneori alături de câteva gânduri și curiozități personale sau articole scrise de mine.


Articole viitoare