Marketing-ul mincinos de la început de drum este o idee ff proastă

Am învățat destul de devreme că nu trebuie să fac asta. Să-mi arăt doar părțile bune, să încerc să par altfel decât sunt ca să impresionez.

Pentru simplul motiv că orice relație aș începe bazată pe ceva ce nu mă reprezintă cu adevărat nu e autentică.

Prefer ca oamenii cu care interacționez să știe din start la ce să se aștepte și să aleagă în cunoștință de cauză dacă mă potrivesc cu organizația lor sau dacă vor să mă cheme la o bere.

E ca și cum eu port toată ziua blugi, tricou și adidași, dar la interviu mă duc la cămașă.

Dar e la fel de adevărat și în relațiile romantice.

| sursă foto.

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale, care mă ajută și în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare