Demisia, parodia, răspunsul șefului și Marina

Marina V. Shifrin si-a luat jucariile si a plecat acasa. Daca nu ati vazut inca filmuletul il gasiti mai jos. Cu siguranta colegii s-au distrat fff bine a doua zi la lucru. Cred ca a fost una dintre acele zile in care chiar se intampla ceva interesant la birou.

Dupa 2 zile, cu mult mai putine vizualizari, o mamica si-a filmat demisia din familie. A vrut sa fie o parodie, nu stiu cat de amuzanta i-a iesit, dar cred ca si ei, acasa, s-au distrat copios.

Intr-un final vine si raspunsul sefului. Oamenilor astora chiar nu le place sa scrie nici macar un mail. :)) Se intelege.

Seful a raspuns frumos si i-a cam dat peste nas, dar o si intelege. Mie tot imi place de ea, s-a mai distrat putin. Sa nu ne mai uitam la viata atat de serios, nu?

Dintr-un alt joc al intamplarii am ajuns pe site-ul ei, unde am descoperit ca scrie chiar bine. Sau, mai corect spus, scrie pe gustul meu. Si eu ma bucur tare cand gasesc pe cineva care sa scrie cum imi place. 🙂

Are o lista cu 30 de lucruri de facut inainte sa implineasca 30 de ani. Pe locul al II-lea scrie ca vrea sa publice in The New Yorker si The New York Times. In aprilie a ajuns in Times, cu un text despre prietenie, dragoste care tine o viata si cum o relatie nu urmeaza mereu aceiasi pasi.

Puteti sa-i cititi si blogul, daca v-a placut articolul.

sursă foto.

Add comment

Citește direct în Inbox

Nu uita să te abonezi la Newsletter. Îl primești max. o dată pe săptămână.