I love LEGO, dar numai mie mi se pare morbid? :))

Ieri pe net dau de o lista facuta de Mashable cu 17 intrebuintari pentru LEGO in viata de zi cu zi.

Lego a fost si jucaria, si jocul pe care le preferam in ciuda la orice altceva. Asa ca nu zic asta din perspectiva unui “hater”.

No, numarul 1: “Jewerly for two” – romantic pentru doi iubitori de lego sa poarte la gat cate o piesa, care impreuna se transforma intr-o inima. Doar ca… separat arata ca doua pietre de mormant… Acum, ziceti si voi daca ati purta asa ceva. :))

Oricum, pe lista sunt si alte idei la fel de “practice”, dar pe langa astea mai sunt si cateva practice. 😉

1

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare