Am fost la Lidl și mi-am luat cărucior de cumpărături cu cheia de acasă

Am plecat special spre Lidl într-o sâmbătă dimineață. Când am ajuns, eu vedeam că f multă lume își ia cărucior pe roți. Dar am crezut că, pur și simplu, oamenii sunt acolo pentru cumpărăturile săptămânale, deci e logic să aibă nevoie de un coș mai mare. Când am intrat, am observat că nu mai au alte tipuri de coșuri. Am întrebat. Nu, nu mai există.

Problema mea era că le puteai folosi doar cu monede, iar eu nu aveam niciuna la mine. Dar oricum, în general nu prea mai port bani lichizi cu mine.

4 din 5 români preferă cardurile pentru că astfel evită să poarte numerar asupra lor.

„Nu e treaba mea.” Corect. Omul de la pază n-are nimic de-a face cu asta. :)) Și, totuși, eu ce fac? 

Mi-am amintit că văzusem pe net într-o serie mai lungă de daily life hacks poți lua astfel de cărucioare și cu cheia de la casă, nu doar cu monede. Am încercat prima dată cu cheia pusă normal, ca în ușă, nu mi-a ieșit. Am scos-o de pe prinzătoare și am încercat invers. A funcționat. 😀 :)) Asta, ca să știți, în caz că vă treziți în aceeași situație. 😉

Altfel, nu cred că e ok ca la un supermarket, unde poți plăti cu cardul, singura opțiune prin care să-ți poți pune cumpărăturile într-un coș, să fie cu monede. 

Pe scurt, nr. celor care folosesc cardul crește. Nr. locurilor unde poți plăti cu cardul crește. Nr. persoanelor care au tot timpul cash în portmoneu scade. Și totuși, la supermarket se dau cărucioare de cumpărături doar cu monede. :))

Și dacă vreți să-mi spuneți că soluția era să cer cuiva să-mi schimbe 1 leu, nu, nu asta e soluția. 😛 Dacă nu aveam la mine decât cardul? Dacă, să presupunem, deși puțin probabil, toți cei veniți la cumpărături plătesc cu cardul și au luat cu ei special o singură monedă pentru coș? Și exemplele pot continua.

Citește și: 11 lucruri mărunte care mă enervează. Tot despre supermarket-uri, rest, cozi și altele. :))

| sursă foto

0

păreri / obiecții / comentarii

Și mai multe colecții

articole. seriale. filme. video. muzici. cărți. foto. design etc.

Lista de la 11 dimineața

În fiecare lună aleg o temă despre care trimit prietenilor o scurtă listă cu cele mai faine materiale găsite de mine. Pleacă spre abonați în fiecare zi de 11.


Andra Magda

Scriu despre ce învăț din experimentele personale pe care le fac și despre ce-mi doresc eu să ajungă la cât mai multă lume. Lunar trimit prietenilor o listă tematică cu articole și info faine. Zic eu. :)