Am fost la Lidl și mi-am luat cărucior de cumpărături cu cheia de acasă

Am plecat special spre Lidl într-o sâmbătă dimineață. Când am ajuns, eu vedeam că f multă lume își ia cărucior pe roți. Dar am crezut că, pur și simplu, oamenii sunt acolo pentru cumpărăturile săptămânale, deci e logic să aibă nevoie de un coș mai mare. Când am intrat, am observat că nu mai au alte tipuri de coșuri. Am întrebat. Nu, nu mai există.

Problema mea era că le puteai folosi doar cu monede, iar eu nu aveam niciuna la mine. Dar oricum, în general nu prea mai port bani lichizi cu mine.

4 din 5 români preferă cardurile pentru că astfel evită să poarte numerar asupra lor.

„Nu e treaba mea.” Corect. Omul de la pază n-are nimic de-a face cu asta. :)) Și, totuși, eu ce fac? 

Mi-am amintit că văzusem pe net într-o serie mai lungă de daily life hacks poți lua astfel de cărucioare și cu cheia de la casă, nu doar cu monede. Am încercat prima dată cu cheia pusă normal, ca în ușă, nu mi-a ieșit. Am scos-o de pe prinzătoare și am încercat invers. A funcționat. 😀 :)) Asta, ca să știți, în caz că vă treziți în aceeași situație. 😉

Altfel, nu cred că e ok ca la un supermarket, unde poți plăti cu cardul, singura opțiune prin care să-ți poți pune cumpărăturile într-un coș, să fie cu monede. 

Pe scurt, nr. celor care folosesc cardul crește. Nr. locurilor unde poți plăti cu cardul crește. Nr. persoanelor care au tot timpul cash în portmoneu scade. Și totuși, la supermarket se dau cărucioare de cumpărături doar cu monede. :))

Și dacă vreți să-mi spuneți că soluția era să cer cuiva să-mi schimbe 1 leu, nu, nu asta e soluția. 😛 Dacă nu aveam la mine decât cardul? Dacă, să presupunem, deși puțin probabil, toți cei veniți la cumpărături plătesc cu cardul și au luat cu ei special o singură monedă pentru coș? Și exemplele pot continua.

Citește și: 11 lucruri mărunte care mă enervează. Tot despre supermarket-uri, rest, cozi și altele. :))

| sursă foto

1

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu cele mai faine materiale parcurse de mine, care aș vrea să ajungă la cât mai multă lume. Uneori alături de câteva gânduri și curiozități personale sau articole scrise de mine.

Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona AICI.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale, care mă ajută și în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Răsfoiește

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu cele mai faine materiale parcurse de mine, care aș vrea să ajungă la cât mai multă lume. Uneori alături de câteva gânduri și curiozități personale sau articole scrise de mine.


Articole viitoare