Istoria adidas într-o arhivă online

Cui nu-i place adidas sa ridice mana sus si sa nu citeasca mai departe.

Pentru ceilalti insa avem vesti dragute.

Adidas s-a gandit sa urce pe net o arhiva cu produsele, oamenii si ideile lor.

Pentru inceput poti vedea povestea lui Adi Dassler si perioada cand a inceput sa creeze produsele brandului. Asculta povestea aici.

Sau si mai bine povestea faimosilor adidasi Superstar, care au rasarit de la jocul de basket si au inceput sa fie purtati de jucatorii din NBA. Au ajuns si pe la canteretii de rap, iar in 1986 s-a lansat o piesa numita “My adidas”. Toata povestea o vezi aici.

Poti sa iti creezi arhiva ta si sa descoperi macar o mica parte din universul creat de adidas, in arhiva online.

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare