Invenții creative din trecut

Stim, cand oamenii se plictisesc ajung sa faca lucruri tare, tare curioase. Unele starnesc rasul, altele ridica intrebari, unele curiozitatea ori admiratia.

Trecutul si ideile oamenilor “de pe vremuri” nu difera cu nimic. Si ei aveau momente moarte in care le veneau idei… si ce mai idei! :))

Mai jos o mica serie de idei curioase ce le-au venit unora.

In ordine aleatoare:

1. Pistolul care face si o poza cand tragi. Pentru ca fata nefericitului s-ar putea sa fie de nepretuit cand vede glontul.

 

2. O mica umbreluta pentru o mica tigara. Hehe, fumatorii sigur stiu cum e cu pofta-n ploaie si cu stropii care nu te lasa. Problema rezolvata de ceva vreme! :))

 

3. Cauciucuri luminoase. Pentru ca da, aranjatul dresurilor in public trebuie facut nu discret, ci in lumina reflectoarelor. :))

 

4. Televizorul tip ochelari. Pentru ca nimic altceva nu mai conteaza. Sau pentru ca asa-i mai sigur ca vor spala niste creiere 😉

 

5. Bicicleta de familie. Cu activitati pentru fiecare membru. Nu zicem care pentru cine, caci se poate sa fim surprinsi si sa coase la masina chiar tatal :))

 

6. Ochelarii de soare venetieni. La asta nu va asteptati, dar sunt pe lume de prin 1950.

și mai multe inveții ciudate din trecut

 

Andra Magda

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries. Get the highlights: the best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Add comment

Quotes and updates

Get the highlights

The best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Not sure if it’s for you?


Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology, living in the heart of Transylvania.

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries and send a monthly newsletter.