Invenții creative din trecut

Stim, cand oamenii se plictisesc ajung sa faca lucruri tare, tare curioase. Unele starnesc rasul, altele ridica intrebari, unele curiozitatea ori admiratia.

Trecutul si ideile oamenilor “de pe vremuri” nu difera cu nimic. Si ei aveau momente moarte in care le veneau idei… si ce mai idei! :))

Mai jos o mica serie de idei curioase ce le-au venit unora.

In ordine aleatoare:

1. Pistolul care face si o poza cand tragi. Pentru ca fata nefericitului s-ar putea sa fie de nepretuit cand vede glontul.

 

2. O mica umbreluta pentru o mica tigara. Hehe, fumatorii sigur stiu cum e cu pofta-n ploaie si cu stropii care nu te lasa. Problema rezolvata de ceva vreme! :))

 

3. Cauciucuri luminoase. Pentru ca da, aranjatul dresurilor in public trebuie facut nu discret, ci in lumina reflectoarelor. :))

 

4. Televizorul tip ochelari. Pentru ca nimic altceva nu mai conteaza. Sau pentru ca asa-i mai sigur ca vor spala niste creiere 😉

 

5. Bicicleta de familie. Cu activitati pentru fiecare membru. Nu zicem care pentru cine, caci se poate sa fim surprinsi si sa coase la masina chiar tatal :))

 

6. Ochelarii de soare venetieni. La asta nu va asteptati, dar sunt pe lume de prin 1950.

și mai multe inveții ciudate din trecut

 

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare