Întrebare: de ce responsabilitatea verificării informațiilor a trecut la cetățean?

În condițiile în care achiziționăm produse despre care nu știm cum au fost realizate și citim știri despre care nu știm dacă sunt adevărate, nu cred că cea mai bună soluție este „informează-te”.

De ce trebuie să verific eu ca cetățean din două surse credibile informația? Când mai apuc să-mi văd de viața dacă stau să fac ce ar trebui să facă un jurnalist?

Cumpărăm cred că sute și mii de produse lunar. Dacă ar fi să ne apucăm să facem research pe fiecare în parte despre condițiile în care au fost realizate și aduse pe raft, n-am mai face nimic altceva toată ziua.

Și nu cred că exagerez. Dar nu știu dacă datoria mea de cetățean e să verific constant dacă ce fac alții este OK. 🙁

| sursă foto.

0

Andra Magda

În fiecare lună aleg o temă despre care trimit prietenilor o listă cu cele mai faine materiale găsite de mine. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Cine ce mai zice

Lista de la 11 dimineața

În fiecare lună aleg o temă despre care trimit prietenilor o scurtă listă cu cele mai faine materiale găsite de mine – ca un newsletter tematic și lunar. Pleacă spre abonați în fiecare zi de 11.


Andra Magda

Lucrez ca om de comunicare în industrii creative. În timpul liber învăț să scriu. Vreau să-mi transform munca în fapte bune pentru ceilalți. Iubesc iarna.