Info faine 4

Anul trecut faceam o data pe saptamana o lista cu cele mai interesante/curioase/faine informatii si distractii gasite pe net. Pentru ca in ultima perioada am adunat iar o gramada de link-uri, am zis ca mai bine sa le dau mai departe. 🙂 Dar puteti sa va uitati si peste celelalte: 1, 2, 3, 4. Chiar va recomand.

Cea mai noua si revolutionara tehnologie in jurnalism. Eu cand am vazut, am crezut ca se refera la roboti ca la niste oameni care scriu fara sa gandeasca, dar nu, sunt chiar roboti care chiar scriu articole! Daca tot ne plangem ca jurnalistii scriu cu picioarele, uite ca acum o sa ramana fara job. Bine, nu toti. Pentru ca robotii nu vor putea elabora pareri, povesti, profile, doar pot lucra cu date.

O fi bine, o fi rau, o fata a facut o intelegere cu tatal sau ca la fiecare sutime peste nota 9 obtinuta la BAC sa primeasca 100 de lei. A luat 9.51. Si parintele chiar a platit. :)) Si eu fraiera, ceream o pereche de role daca terminam in primii 3 din clasa. :))

Mi-am amintit recent de o intamplare cu o prietena. Ii povesteam despre textele scrise de Cristian Lupsa, editorul Decat o Revista, iar ca exemplu i-am dat o scrisoare adresata Mihaelei Radulescu. Replica ei? “Mihaela Radulescu? Bleakh.” I-am dat textul si mi-a spus: ai avut dreptate, chiar e foarte bun.  Blake Lively, pe care o stim din Gossip Girl (bleakh?) poate intra la aceeasi categorie, prea comercial. Ei bine, va rog cititi oricum.

People like to gossip. They bond over it. They don’t bond over complimenting famous people.

There are so many choices I could make, but only a few that I can’t not make.

Iar daca tot suntem in zona, Cameron Diaz.

Oh man, she was something. She used to go out there and cut rattlesnake heads off with a big machete. Bap! She’d be walking around topless—and my granny, she had some chongas. I mean wow. And there she was, going from one rock to another. Out there all by herself. Naked, snake’s blood all over her. All of that. She was just so fucking cool.

Si un cadou: coperta revistei Cosmopolitan in 1897. 🙂

Cosmo cover 1897

| sursă cover photo

0

păreri / obiecții / comentarii

Și mai multe colecții

articole. seriale. filme. video. muzici. cărți. foto. design etc.

Lista de la 11 dimineața

În fiecare lună aleg o temă despre care trimit prietenilor o scurtă listă cu cele mai faine materiale găsite de mine. Pleacă spre abonați în fiecare zi de 11.


Andra Magda

Scriu despre ce învăț din experimentele personale pe care le fac și despre ce-mi doresc eu să ajungă la cât mai multă lume. Lunar trimit prietenilor o listă tematică cu articole și info faine. Zic eu. :)