Info faine 2

 

Weekendul bun se cunoaste dinainte sa plecam acasa. Si ca sa-ti fie putin mai bun decat asteptat, sa-ti treaca timpul mai repede, cateva link-uri utile si interesante:

  • Mad Men are o pagina de facebook f f faina. Chiar te tin mereu in priza cu aplicatii, quiz-uri, citate.
  • Subiect tabu, “a team of nice people making web videos” a atacat problema scurt si la obiect. Porn sex vs. real sex
  • In alta ordine de idei, cum ar fi sa mergi la straini pe strada sa-i intrebi daca vor sa faca sex cu tine? Diferenta intre barbati si femei?
  • De ce sa-ti bati capul cu un logo pentru firma ta? Preia cateva sfaturi hipsteresti si te-ai scos in cateva minute
  • Blogger fiind, cu siguranta ai trecut prin niste etape ca sa ajungi aici. The brain of a blogger, un infografic tare simpatic, iti arata cam care sunt acestea
  • 20 de lucruri pe care le gandim despre “tinerii din ziua de azi”, dar uneori e bine sa ni le reamintim
  • Si un site inutil de inutil pentru momentele moarte de la birou :))

See ya next week!
0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale, care mă ajută și în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare