Info faine 1

Mini-colectie de link-uri utile si interesante pentru astazi:

  • I love organizare 😀 asa ca nu pot decat sa felicit initiativa ClujLife de a face o lista cu toate festivalurile din Cluj. Check it out. Deja pare overwhelming si 2014 :))
  • Zonga = muzica nelimitata. Am inceput sa folosesc Zonga acum cateva saptamani si imi place mult. Ieri am primit un mail cum ca am n prieteni acolo. Nu credeam ca o folosesc atat de multi cunoscuti. Merita sa o incercati 🙂 Pana una alta, au facut un infografic cu cifrele de la lansare incoace.
  • Imi plac tare mult site-urile “inutile”, alea pe care stai la birou cand te plictisesti :)) Azi: heeeeey, hoooo!!!
  • Multi au impartit utilizatorii de facebook in varia categorii. The Next Web vin si ei cu o astfel de imparteala. Va recunoasteti?
  • RedBull face o colectie cu tot ce inseamna Street Art in lume. Adica noi facem poze, le urcam pe net si apar pe site 🙂
  • Incredibil (?). O pagina de facebook a obtinut 100.000 de fani intr-o singura zi! Stiti ce e culmea? Continutul :))
Un weekend fain !
0

1 comment

Și mai multe colecții

articole. seriale. filme. video. muzici. cărți. foto. design etc.

Lista de la 11 dimineața

În fiecare lună aleg o temă despre care trimit prietenilor o scurtă listă cu cele mai faine materiale găsite de mine. Pleacă spre abonați în fiecare zi de 11.


Andra Magda

Scriu despre ce învăț din experimentele personale pe care le fac și despre ce-mi doresc eu să ajungă la cât mai multă lume. Lunar trimit prietenilor o listă tematică cu articole și info faine. Zic eu. :)