Info faine 1

Mini-colectie de link-uri utile si interesante pentru astazi:

  • I love organizare 😀 asa ca nu pot decat sa felicit initiativa ClujLife de a face o lista cu toate festivalurile din Cluj. Check it out. Deja pare overwhelming si 2014 :))
  • Zonga = muzica nelimitata. Am inceput sa folosesc Zonga acum cateva saptamani si imi place mult. Ieri am primit un mail cum ca am n prieteni acolo. Nu credeam ca o folosesc atat de multi cunoscuti. Merita sa o incercati 🙂 Pana una alta, au facut un infografic cu cifrele de la lansare incoace.
  • Imi plac tare mult site-urile “inutile”, alea pe care stai la birou cand te plictisesti :)) Azi: heeeeey, hoooo!!!
  • Multi au impartit utilizatorii de facebook in varia categorii. The Next Web vin si ei cu o astfel de imparteala. Va recunoasteti?
  • RedBull face o colectie cu tot ce inseamna Street Art in lume. Adica noi facem poze, le urcam pe net si apar pe site 🙂
  • Incredibil (?). O pagina de facebook a obtinut 100.000 de fani intr-o singura zi! Stiti ce e culmea? Continutul :))
Un weekend fain !
0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

1 comment

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale, care mă ajută și în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare