In Transylvania – new entry festival (concurs abonamente)

“Ah… right, it’s festival season.” imi spune un prieten cand ii povestesc planurile mele pentru vara asta. Pana la final cred ca voi bifa o lista ceva mai lunga decat anticipasem initial. Unul dintre motive fiind ca tot mai multi oameni se implica, intr-un fel sau altul, ca participant, organizator sau volunar. Anul acesta avem inca un festival curajos, care porneste la drum. Ii spune In Transylvania si se intampla in weekend.

Maria Radu (PR-ul festivalului) mi-a povestit foarte pe scurt cum de au avut curaj sa mai inceapa un festival (ea si echipa organizeaza si Padina Fest).

Festivalul montan Padina Fest a început ca o provocare de a arăta oamenilor și o altă alternativă de petrecere a timpului liber în natură, una care nu presupune grătare, gunoaie lăsate în urmă și muzică dată la maximum dintr-o mașină. Am vrut să facem accesibile pentru toți activitățile cu specific montan și să atragem atenția la toate frumusețile pe care ni le ofeeră muntele. Noi ne-am îndrăgostit instant de concept și la fel și participanții noștri.
Astfel a apărut cererea de astfel de festivaluri și în alte regiuni ale țării. Noi ne-am strâns bocancii, ne-am suflecat mânecile și am pus pe picioare IN TRANSYLVANIA. Am ales Țara Făgărașului ca loc de desfășurare pentru că este o zonă incredibil de frumoasă, cu multe atracții turistice, e la poalele munților și acasă pentru unul dintre noi.
Nu pot spune că am avut curaj ci, mai degrabă, entuziasm și poftă de muncă, o sete pentru lucrul bine făcut și o nevoie de a vedea oameni fericiți mai mult de o dată pe an. Între 10 și 13 Iulie deschidem porțile către o altă parte din noi, o împletire frumoasă de sport, natură, muzică și tradiții din inima țării.

10 – 13 IULIE | Zona Turistica Sambata – Dragus

Ce e de facut?

In primul rand, Maratonul Transilvaniei. 10 sau 21 km la alergare si 22 sau 44 km la MTB.

Cine canta?

Tolouse Lautrec, Luna Amara, Alternosfera, Subcarpati, Suie Paparude, Zdob si Zdub, Dubioza Kolektiv si multi atii.

Cum se organizeaza un festival?

Suntem o echipă mică dar foarte închegată datorită pasiunii comune pentru natură, mișcare și muzică. Este ca într-o familie, fiecare are rolul lui bine definit dar, la nevoie, ne susținem și ne ajutăm. Echipa de proiect este formată din cinci oameni, numărul voluntarilor variază de la o ediție la alta (undeva în jurul a 50 de oameni), iar restul sunt colaboratori și parteneri. O mare parte dintre voluntari sunt alături de noi de la început, din 2010 și câțiva membri de proiect provin din rândurile lor.
Pregătirile pentru următoarea ediție încep încă din ultima zi de festival când ne strângem cu toții, analizăm ce a mers bine, ce merge îmbunătățit și ca propuneri avem pentru viitor. Apoi din ianuarie ne apucăm serios de treabă. Da, în new years resolution al fiecăruia e automat trecut și festivalul. – Maria Radu, PR

Informatii suplimentare: site | facebook | event

Eu vreau sa le fac o vizita in weekend si sunt curioasa cine mai vrea sa mearga. Pentru ca am doua abonamente de dat. Lasa-mi un comentariu aici.  Primul venit, primul servit (fiind asa pe ultima suta de metri).

8 comments

  • Vreau sa merg la In Transylvania. Abia astept sa stau in locatia aia geniala, departe de sunetele obositoare ale orasului.

  • Hey hey… se pare ca a vrut sa mearga pana la urma.. :). Cred ca acest festival va fi minunat… asadar o invitatie nu ar strica.. 🙂 multumesc!

  • Hello ^^ Subcarpați sună mult mai bine în locații de genul, aşa că n-ar strica o invitație 🙂 Mersi anticipat.

  • Am zis, am zis. Heius Ovidiu, daca adresa de mail este cea completata te anunt cum poti sa intri in posesia lor. Daca nu, vezi la contact unde sa imi scrii.

    Ma bucur ca sunt atat de multi oameni care vor sa mearga si sigur ne vedem pe acolo. 😀 Fiti pe faza, ca mai urmeaza un festival tare fain. 😉

Citește direct în Inbox

+ cele mai recente articole
+ alte info faine
+ premii numai pentru abonați