Ilustrații smart & funny

Trebuie sa vedeti ilustratiile lui Nacho Diaz. Nici nu mai stiu cum am ajuns sa dau de el, dar stiu ca nu ma mai satur sa rasfoiesc printre zecile sale de idei ilustrate.

Imi place cum reuseste sa ia un subiect si sa ne arate o parte nevazuta sau la care nu ne-am gandit sau cum asociaza doua idei aparent independente in ceva ce ne pune pe ganduri sau ne amuza.

Nacho are 25 de ani, este nascut in Spania si face design-uri pentru tricouri de 3 ani.

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare