Home

Am fost la TIFF! Ca in fiecare an, din cauza perioadei plina cu examene, nu am reusit decat un singur film. Dar ca in fiecare an, a fost un film special. Pe langa “Elefant” pe care mi-l amintesc bine si vi-l recomand, anul acesta a fost vorba despre planeta. Filmul “Home” care inseamna “acasa” sau in franceza “omul” s-a difuzat concomintent in peste 50 de tari in premiera de Ziua Mediului sau a Pamantului.

“Elefant” e facut dupa fapte reale.

Pentru ca cei care am fost la film, dupa cum a zis Dragos Bucurenci “nu suntem privilegiati” filmul este disponibil si pe net, pentru a putea fi facut cat mai popular. Aici aveti linkul unde il puteti viziona.

Filmul chiar daca vorbeste la scala mare despre ce se intampla pe Pamant, va invit sa va adresati cateva intrebari sincere referitoare la viitor.

Sincera sa fiu, desi in ultima vreme am devenit tot mai interesata de tema, nu pot sa ma pronunt daca pe viitor vreau sa fiu un om care salveaza planeta, care isi vede in continuare de viata ca si cum nimic nu s-ar intampla sau care mai arunca cate un ochi si la ce se intampla in jur, sub o forma critica. Ceea ce va invit si pe voi sa faceti.

O zi faina sa aveti!

Andra Magda

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries. Get the highlights: the best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Add comment

Quotes and updates

Get the highlights

The best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Not sure if it’s for you?


Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology, living in the heart of Transylvania.

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries and send a monthly newsletter.