Home

Am fost la TIFF! Ca in fiecare an, din cauza perioadei plina cu examene, nu am reusit decat un singur film. Dar ca in fiecare an, a fost un film special. Pe langa “Elefant” pe care mi-l amintesc bine si vi-l recomand, anul acesta a fost vorba despre planeta. Filmul “Home” care inseamna “acasa” sau in franceza “omul” s-a difuzat concomintent in peste 50 de tari in premiera de Ziua Mediului sau a Pamantului.

“Elefant” e facut dupa fapte reale.

Pentru ca cei care am fost la film, dupa cum a zis Dragos Bucurenci “nu suntem privilegiati” filmul este disponibil si pe net, pentru a putea fi facut cat mai popular. Aici aveti linkul unde il puteti viziona.

Filmul chiar daca vorbeste la scala mare despre ce se intampla pe Pamant, va invit sa va adresati cateva intrebari sincere referitoare la viitor.

Sincera sa fiu, desi in ultima vreme am devenit tot mai interesata de tema, nu pot sa ma pronunt daca pe viitor vreau sa fiu un om care salveaza planeta, care isi vede in continuare de viata ca si cum nimic nu s-ar intampla sau care mai arunca cate un ochi si la ce se intampla in jur, sub o forma critica. Ceea ce va invit si pe voi sa faceti.

O zi faina sa aveti!

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare