gilmore girls marvelous maisel

Pentru fanii Gilmore Girls: nou serial scris de soții Palladino

Pe 29 noiembrie vor fi lansate următoarele 7 episoade din The Marvelous Mrs. Maisel! ❤️

Cine este Mrs. Maisel

 • un nou personaj scos în lume pe micile ecrane cu conexiune la internet de creatorii orășelului imaginar Stars Hallow 😀
 • Mrs. Maisel se hotărește să devină comedian de stand-up în 1958

When life falls apart, you stand up and get your act together.

gilmore girls marvelous maisel

 • intriga ține de faptul că în vremurile acelea așteptările legate de activitățile „potrivite” pentru o femeie erau cu totul altele față de ce face ea 🙂

gilmore girls marvelous maisel

 • cum ajunge să înceapă o carieră în stand-up nu afli din trailer, doar dacă citești descrierea episodului

Eu nu am citit descrierile pentru următoarele episoade, fiindcă vreau să aflu ce se întâmplă direct din serial, așa că mai multe nu pot să-ți spun fiindcă habar n-am. :))

Pot să-ți spun doar că atunci când am aflat titlul nu mi-a atras atenția deloc. Dar fiind scris de creatorii Gilmore Girls nu aveam cum să nu mă uit. :)) Și mă bucur că am făcut-o! Am așteptări grozave de la noua serie, iar intuiția-mi spune că n-am să mă înșel. 😀

Primul episod a ieșit încă din 17 martie 2017, deci așteptarea a fost lungă. :))

Cine sunt soții Palladino

 • Amy Sherman-Palladino a mai scris și produs Bunheads (dintre cele mai cunoscute), pentru care a lucrat cu Kelly Bishop (Emily Gilmore)
 • Daniel Palladino a scris și pentru Family Guy
 • asta pe lângă seria originală GG + revival-ul din 2016

Bunheads e un serial drăguț, deși nu are mai mult de un sezon. La Family Guy nu mă uit. Da, știu, am cele mai bizare gusturi la capitolul ăsta. :))

Dacă ești fan GG sunt 100% sigură că o să aștepți ziua de miercuri, 29 noiembrie, însemnând zilele cu x-uri în calendar. :)) Ce-i fain anul ăsta e că următoarele două zile sunt libere. 😀 Putem face maraton din prima și dormi până târziu a doua zi. ❤️

0

3 comments

 • Pare f fain serialul, chiar nu auzisem de el. Gilmore Girls este one of my all-time favourites. Sigur o să îmi placă, mai ales că e și de epocă (în ultima vreme am văzut multe seriale de epocă mișto).

  • daaa, pe lista mea de all-time favs e în top 3 :)) și sunt f surprinsă (plăcut) că găsesc în Ro. tot mai mulți fani. aveam impresia că-s cam singura, dar nu e așa. :))

   încă 2 zile 😀

Lista de la 11 dimineața

În fiecare lună aleg o temă despre care trimit prietenilor o scurtă listă cu cele mai faine materiale găsite de mine. Pleacă spre abonați în fiecare zi de 11.


Andra Magda

Scriu despre ce învăț din experimentele personale pe care le fac și despre ce-mi doresc eu să ajungă la cât mai multă lume. Lunar trimit prietenilor o listă tematică cu articole și info faine. Zic eu. :)