Pentru fanii Gilmore Girls: nou serial cu Logan

Dacă cumva ai o obsesie pentru Gilmore Girls ca mine, să-ți pui pe listă The Resident, fiindcă joacă Logan. Scuze, Matt Czuchry. :))

The drama centers on a tough, brilliant senior resident who guides an idealistic young doctor (Manish Dayal) through his first day, pulling back the curtain on what really happens, both good and bad, in modern-day medicine. – The Hollywood Reporter.

Ce știm până acum

  • va fi lansat în ianuarie 2018
  • un episod va dura o oră
  • cam atât :))

Cine joacă

  • Emily VanCamp – din Revenge, un serial pe care l-am văzut la recomandarea unei prietene până când tipa a început să exagereze cu răzbunarea și am lăsat-o baltă :))
  • Matt Czuchry – dacă nu îl știi din GG, se poate să îl recunoști din The Good Wife

Poate că e un pic cam flashy trailer-ul, dar merită încercat. Nu? 🙂

Link-uri de urmărit lansarea:

0

Andra Magda

În fiecare lună aleg o temă despre care trimit prietenilor o listă cu cele mai faine materiale găsite de mine. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Cine ce mai zice

Lista de la 11 dimineața

În fiecare lună aleg o temă despre care trimit prietenilor o scurtă listă cu cele mai faine materiale găsite de mine – ca un newsletter tematic și lunar. Pleacă spre abonați în fiecare zi de 11.


Andra Magda

Lucrez ca om de comunicare în industrii creative. În timpul liber învăț să scriu. Vreau să-mi transform munca în fapte bune pentru ceilalți. Iubesc iarna.