Pentru fanii Gilmore Girls: nou serial cu Logan

Dacă cumva ai o obsesie pentru Gilmore Girls ca mine, să-ți pui pe listă The Resident, fiindcă joacă Logan. Scuze, Matt Czuchry. :))

The drama centers on a tough, brilliant senior resident who guides an idealistic young doctor (Manish Dayal) through his first day, pulling back the curtain on what really happens, both good and bad, in modern-day medicine. – The Hollywood Reporter.

Ce știm până acum

  • va fi lansat în ianuarie 2018
  • un episod va dura o oră
  • cam atât :))

Cine joacă

  • Emily VanCamp – din Revenge, un serial pe care l-am văzut la recomandarea unei prietene până când tipa a început să exagereze cu răzbunarea și am lăsat-o baltă :))
  • Matt Czuchry – dacă nu îl știi din GG, se poate să îl recunoști din The Good Wife

Poate că e un pic cam flashy trailer-ul, dar merită încercat. Nu? 🙂

Link-uri de urmărit lansarea:

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare