andra magda evenimente

Gânduri de weekend: publicul clujean

Cluj-Napoca se stie ca este un oras aparte. Mai mult decat un loc, ceva despre care lumea vorbeste cu placere. Oriunde ma duc, oamenii pe care ii intalnesc au aceeasi reactie pozitiva fata de acest oras. Ori imi spun cu mandrie despre cand au fost aici si ce au facut. Ori au o curiozitate nascuta din ceea ce au auzit.

Ceea ce doar cei care locuiesc aici mai mult timp observa, este faptul ca noi ne purtam mandria in comportamentul nostru. In primul rand suntem mai aprigi si nu lasam pe oricine in cercurile noatre. Oricine trebuie sa treaca o serie de teste pentru ca noi sa le putem oferi incredere.

La fel se intampla si in cazul muzicii. Prima data cand am auzit teoria asta a fost acum cativa ani. In Cluj oamenii vin la concerte pentru ca au asta in ritm. Vin, te asculta, te analizeaza si abia apoi daca ai trecut testul, te aplauda. Suntem pretentiosi si este greu sa interactionezi cu noi din prima. Pentru ca noi nu vom sari si nu vom da din cap la prima indicatie. Trebuie sa ne arati ce poti, sa ne castigi aprecierea.

Andra Magda

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries. Get the highlights: the best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Add comment

Quotes and updates

Get the highlights

The best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Not sure if it’s for you?


Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology, living in the heart of Transylvania.

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries and send a monthly newsletter.