andra magda evenimente

Gânduri de weekend: publicul clujean

Cluj-Napoca se stie ca este un oras aparte. Mai mult decat un loc, ceva despre care lumea vorbeste cu placere. Oriunde ma duc, oamenii pe care ii intalnesc au aceeasi reactie pozitiva fata de acest oras. Ori imi spun cu mandrie despre cand au fost aici si ce au facut. Ori au o curiozitate nascuta din ceea ce au auzit.

Ceea ce doar cei care locuiesc aici mai mult timp observa, este faptul ca noi ne purtam mandria in comportamentul nostru. In primul rand suntem mai aprigi si nu lasam pe oricine in cercurile noatre. Oricine trebuie sa treaca o serie de teste pentru ca noi sa le putem oferi incredere.

La fel se intampla si in cazul muzicii. Prima data cand am auzit teoria asta a fost acum cativa ani. In Cluj oamenii vin la concerte pentru ca au asta in ritm. Vin, te asculta, te analizeaza si abia apoi daca ai trecut testul, te aplauda. Suntem pretentiosi si este greu sa interactionezi cu noi din prima. Pentru ca noi nu vom sari si nu vom da din cap la prima indicatie. Trebuie sa ne arati ce poti, sa ne castigi aprecierea.

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare