Film cu love

New York, I love you este o declaratie cu caracter universal. A inceput dintr-un singur loc si s-a raspandit ca ciupercile pe intreg mapamondul. Cu totii am vazut, am cumparat sau am purtat un tricou pe care erau inscriptionate literele I si NY cu o inima rosie intre ele. Cu totii cand vedem tricoul acela parca rezonam cu persoana care il poarta si afisam un zambet de “si eu”.
New York, I love you este o declaratie de dragoste orasului, ceva mai complicata si totusi spusa atat de simplu. Este un film facut in 2009, care reuseste sa-si exprime aprecierea fata de acest oras intr-un mod cat se poate de firesc si natural. Fara fortari, fara exagerari, fara explozii sau romante prea dulci. Este exact ca orasul, o sumedenie de povesti care toate poarta o trasatura comuna. Se intampla in New York. Si cum filmul este o declaratie de iubire, asa sunt si povestile, despre iubire. In prea putine feluri fata de cate moduri de iubi exista. Si totusi suficiente incat sa surprinda farmecul intamplarilor si relatiilor dintre oameni din acest oras.
0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare