Film cu love

New York, I love you este o declaratie cu caracter universal. A inceput dintr-un singur loc si s-a raspandit ca ciupercile pe intreg mapamondul. Cu totii am vazut, am cumparat sau am purtat un tricou pe care erau inscriptionate literele I si NY cu o inima rosie intre ele. Cu totii cand vedem tricoul acela parca rezonam cu persoana care il poarta si afisam un zambet de “si eu”.
New York, I love you este o declaratie de dragoste orasului, ceva mai complicata si totusi spusa atat de simplu. Este un film facut in 2009, care reuseste sa-si exprime aprecierea fata de acest oras intr-un mod cat se poate de firesc si natural. Fara fortari, fara exagerari, fara explozii sau romante prea dulci. Este exact ca orasul, o sumedenie de povesti care toate poarta o trasatura comuna. Se intampla in New York. Si cum filmul este o declaratie de iubire, asa sunt si povestile, despre iubire. In prea putine feluri fata de cate moduri de iubi exista. Si totusi suficiente incat sa surprinda farmecul intamplarilor si relatiilor dintre oameni din acest oras.

Andra Magda

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries. Get the highlights: the best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Add comment

Quotes and updates

Get the highlights

The best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Not sure if it’s for you?


Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology, living in the heart of Transylvania.

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries and send a monthly newsletter.