E relativ simplu să-ți creezi o viață plăcută

E f ușor să înveți orice vrei în ziua de azi.

Nu atât de simplu, dar se poate să-ți găsești un job pe care să-l faci cu drag sau, pur și simplu, să nu-l urăști. Nici măcar nu trebuie să fie pasiunea vieții.

Să mergi în excursii. Să-ți păstrezi o mână de prieteni lângă tine. Să-ți petreci zilele în mod plăcut.

Dar e al naibii de greu să muncești pentru ceva mai mare decât tine, pentru ceva în care crezi cu adevărat, să te dedici, să contribui la lumea asta, să lași ceva în urmă (și nu doar gene).

| sursă foto.

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale, care mă ajută și în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare