DoR Live la Cluj, în decembrie 2019, cu un spectacol de două ore ca o revistă vie

DoR Live revine la Cluj-Napoca, în 10 decembrie 2019, într-un spectacol de două ore.

Evenimentul este descris ca fiind o revistă vie. Urcă pe scenă reporteri, scriitori, actori, muzicieni și prieteni ai revistei DoR. În două ore ei prezintă între 20 și 25 de povești, unele mai scurte, altele mai lungi, unele vesele, altele triste.

Ce vezi și ce citești în paginile unei reviste, pe care de obicei o iei cu tine ca să o savurezi în privat, acum vezi și asculți poveștile sub o altă formă, alături de public.

DoR Live Cluj 2019
DoR Live – 10 decembrie 2019 – Cluj-Napoca

Tema propusă este viața în afara orașului.

Vom pune reflectoarele pe acea jumătate de Românie pe care fie o supra-simplificăm, fie o idilizăm. Ne vom uita la cei care o construiesc, la cei care au părăsit orașul ca să-și găsească un sens la sat, dar și la așteptările (uneori nerealiste) pe care noi, orășenii, le avem de la mediu rural.

Mesaj de la organizatori: Ține minte că la eveniment vor fi făcute fotografii, pe care DoR le va stoca și folosi în promovarea evenimentelor viitoare timp de doi ani. Show-ul nu e înregistrat, nu e transmis live și nu se va repeta în aceeași formă, pentru a-i păstra unicitatea.

DoR Live se întâmplă la Cinema Florin Piersic, marți, 10 decembrie, de la ora 19:30 până la 21:30. Accesul se face de la 19:00. Un bilet costă 60 de lei și-l poți cumpăra de aici.

Revista o poți lua de aici și aici poți citi o parte din materiale.

cover foto: Facebook Decât o Revistă.

Add comment

Citește direct în Inbox

+ cele mai recente articole
+ alte info faine
+ premii numai pentru abonați