Demisia, parodia, răspunsul șefului și Marina

Marina V. Shifrin si-a luat jucariile si a plecat acasa. Daca nu ati vazut inca filmuletul il gasiti mai jos. Cu siguranta colegii s-au distrat fff bine a doua zi la lucru. Cred ca a fost una din acele zile in care chiar se intampla ceva interesant la birou.

Dupa 2 zile, cu mult mai putine vizualizari, o mamica si-a filmat demisia din familie. A vrut sa fie o parodie, nu stiu cat de amuzanta i-a iesit, dar cred ca si ei, acasa, s-au distrat copios.

Intr-un final vine si raspunsul sefului. Oamenilor astora chiar nu le place sa scrie nici macar un mail. :)) Se intelege.

– răspunsul șefului –

Seful a raspuns frumos si i-a cam dat peste nas, dar o si intelege. Mie tot imi place de ea, s-a mai distrat putin. Sa nu ne mai uitam la viata atat de serios, nu?

Dintr-un alt joc al intamplarii am ajuns pe site-ul ei, unde am descoperit ca scrie chiar bine. Sau, mai corect spus, scrie pe gustul meu. Si eu ma bucur tare cand gasesc pe cineva care sa scrie cum imi place mie. 🙂

Are o lista cu 30 de lucruri de facut inainte sa implineasca 30 de ani. Pe locul al II-lea scrie ca vrea sa publice in The New Yorker si The New York Times. In aprilie a ajuns in Times, cu un text despre prietenie, dragoste care tine o viata si cum o relatie nu urmeaza mereu aceiasi pasi.

 

Puteti sa-i cititi si blogul daca v-a placut articolul.

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare