De ce ai schia pe scara blocului? Ești nebun?

Skiorii si placarii avansati sunt in top oameni pe care ii invidiez.

Pentru ca partia este unul dintre locurile alea unde vreau sa fiu cat mai des. Locurile alea in care nu conteaza nimic altceva. Ce face fiecare ca meserie, cate scoli a absolvit sau cu cine e prieten. Pe partie, ca si la munte sau la mare, gasesti o alta lume. Una mult mai relaxata, la un loc cu oamenii.

Doar ca nu tot timpul partia este la dispozitia noastra. Cum s-a intamplat iarna asta, in Cluj am vazut vreo trei zile zapada de la o singura ninsoare serioasa.

Dar skiorii si placarii nu se lasa intimidati in nici o situatie si le vin idei. Inca ce idei.

De la ceva soi de plictiseala oribila, cativa skiori si placari s-au hotarat sa se dea oricum, chiar daca nu ajusesera nici pe departe aproape de vreo partie. Si-au luat echipamentul, in blugi sau in salopeta, si au pornit la vale. Pe casa scarii!, pe scara blocului!, pe scari printre apartamente… ?!

Pe drum in jos au dat peste o batranica si au zvarlit-o cat colo. Parca batranica isi rupsese mana sau ceva si a trebuit dusa la spital. Acolo ea le-a povestit medicilor ce s-a intamplat. Medicii cand au auzit „urcam scarile in bloc si au venit cativa oameni cu skiuri in picioare de m-au trantit la perete” s-au scandalizat. Cum sa crezi asa ceva? Deoarece, nu-i asa, cum sa se intample asa ceva? Nu se poate, nu exista, batrana a luat-o razna. Si au inchis-o pe saraca batranica intr-un spital de nebuni.

Skiorii si placarii cu pricina, cand au auzit toata nebunia s-au dus sa clarifice situatia. Adica sa spuna adevarul. Nu stiu in momentul ala care au parut mai nebuni: oamenii care se dau pe scara blocului cu skiurile sau medicii care au ramas prosti cand si-au dat seama ca batranica chiar vazuse asta.

UnadintrepovestilealeadinCluj, desi s-ar putea sa dea cu erori, ca si eu am auzit-o la randul meu de la altcineva.

Revenind la ski, a skia, skiori priceputi si ne, dimineata plec la ski in tabara pentru bloggeri. N-am mai fost intr-o tabara de 10 ani si n-am mai fost intr-o tabara cu si pentru bloggeri ever. Va fi interesant ori ba, vom trai si vom vedea.

Daca ajung sa ma dau pe negre in urmatorii ani, voi fi cel mai happy skier ever!

Plec gratie lui Toma Nicolau –  check this out.

Add comment

Citește direct în Inbox

Nu uita să te abonezi la Newsletter. Îl primești max. o dată pe săptămână.