Cum să te simți ca acasă în stradă? Berlin știe

Berlin stie ce inseamna un oras liber de constrangeri.

Oamenii danseaza si canta in strada, mananca pe jos si beau bere intre magazinele cu branduri internationale.

Dar mai stiu sa faca ceva. Sa iasa din comun.

Berlin la Orizontala: ideea inedita de a vizita un oras. Berlinezii au inlocuit chiar si bicicleta cu…… paturi ! :)) Nu doar ca am vrea sa facem asta pentru nebunia ce sigur vine, dar trebuie ca te si scuteaste de orice oboseala ce te mai cuprinde ca turist. :))

Astazi am primit o poza, tot din Berlin. Se pare ca arta, cultura si urbanul se imbina de mi-nu-ne. Iar locuitorii orasului nu au nici o retinere… 🙂

Definitia pentru streetart tocmai a capatat inca un sens. Si vine la pachet cu (re)tendinta omului de a recuceri spatiului public si de a nu se mai izola intre patru pereti.

Voie buna! 😛

0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare