Coca Cola tocmai a inventat produse noi pentru români

Coca Cola e un LOVE/HATE brand.

De ce e HATE: pai sucul ala pe care il bem nu e tocmai bun. Asa, foarte grosier spus, ca n-are rost acum sa intram in detalii.

Dar povestea Coca Cola pentru romani e mai aparte. Coca Cola e sucul pe care l-ai vazut pe toate mesele festive din anii ’90 si pana acum (vreo 20+ deci). Nu e masa fara Coca Cola zice o reclama de a lor si nu e foarte departe de realitate. Nu e masa festiva fara cola, nu e fast-food fara cola, nu e chef fara, etc. Doar ca povestea nu se incheie aici. Romanul face acasa tot felul de bauturi alcoolice si prepara tot soiul de alte lichide, pe care, ati ghicit, le depoziteaza in sticle de cola (fanta, sprite). Adica refolosim sticla aia de plastic pana cand din transparenta devine galbena.

Si iata de ce e si LOVE: pentru ca e un brand care DESI nu are un produs pe partea pozitiva a baricadei, are campanii peste campanii numai cu intentii bune. Cu familie, cu prieteni, cu fericire.

Recent au lansat 16 produse noi in Vietnam. Pentru ca sincer nu pot sa ii spun doar o campanie. Am zis da la produsele astea inaintea sa fac inventarul, inainte sa vad pozele. Sunt 16 capace insurubabile, care puse pe sticlele goale de cola, le transforma in alte produse. Adica brand-ul asta a vazut o situatie reala si a zis hai sa fim noi cei care le punem la indemana noi si noi moduri sa faca ce oricum fac consumatorii. Poate ca nu toti, poate ca e oarecum tarziu, dar de populare, sigur vor fi. Pe langa categoria din care fac parte, adica o campanie Coca-Cola, putem sa le aratam si ca exemplu de ce poate face design-ul si inovatia in cele mai comune sectoare ale unui magazin.

Asadar, cu ce solutii vine Coca Cola pentru sticlele goale:

  • spray
  • recipient pentru sapun lichid
  • jucarie care scoate sunete
  • gantere
  • pensula
  • recipient pentru sosuri

Mai sunt inca 10. Voi ce credeti ca sunt?

40.000 de capace vor fi distribuite gratuit in urmatoarea perioada, in Vietnam, la cumpararea unei sticle de cola. Utilizatorii sunt chiar sfatuiti sa dea jos eticheta sucului pentru a nu exista confuzii viitoare legate de continutul sticlei cu noul capac. :)) In plus, aceste capace sunt doar inceputul, de acum vor fi puse pe orice sticla vine la indemana.

Pe cand si pe rafturile din Ro?

Sursa

Andra Magda

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries. Get the highlights: the best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Add comment

Quotes and updates

Get the highlights

The best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Not sure if it’s for you?


Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology, living in the heart of Transylvania.

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries and send a monthly newsletter.