Cine cât câștigă în online

Va spuneam ca Evensys impreuna cu PortalHR realizeaza un studiu legat de angajatii din Social Media. Rezultatele 2013 vor fi prezentate la Webstock, dar pana atunci cred ca datele din 2012 ar putea fi chiar interesante.

Toate datele colectate le gasiti aici.

  • aproape 21.000 de oameni lucreaza in Social Media, Online si PR
  • un sfert dintre ei au salarii intre 500 si 1000 de euro, iar unii chiar intre 1000 si 4000
  • sansele cele mai mari sa castigi peste 1000 de euro, ar fi sa te angajezi ca Online Manager
  • diferenta de salar intre un junior si un senior este cea mai mare in cazul unui Social Media Manager, aproximativ 1000 de euro
  • jumatate din cei fara experienta castiga sub 300 de euro, iar un sfert dintre cei cu peste 2 ani de experienta primesc mai mult de 1000 euro
  • oamenii din Social Media sunt mai bine platiti ca cei din PR, salariile medii fiind de 640, respectiv 590 de euro
0

Andra Magda

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți. Dacă vrei să ajungă și la tine, te poți abona aici.

păreri / obiecții / comentarii

Andra Magda

Scriu despre ce învăț și ce îmi doresc să ajungă la cât mai multă lume. Licențiată în Psihologie, lucrez ca om de comunicare în industrii creative și educație. Blogul și newsletter-ul sunt proiecte personale și egoiste, care mă ajută în munca mea. Nu cred în alb sau negru. Iubesc iarna.

Și mai multe colecții

Lista de la 11 dimineața

În fiecare zi de 11 trimit prietenilor o listă cu ideile principale extrase din materialele recomandate de mine, pe o anumită temă. Ușor de parcurs, ușor de reținut, alături de surse. Deseori sunt articole, uneori video, alteori recomand și cărți.


Articole viitoare