Ce presupune o relație de cuplu reușită?

De multe ori ne-am intrebat asta si de multe ori am apelat pentru raspunsuri la prieteni. Cel mai bine ar fi, insa, sa apelam la specialisti, la oamenii care sunt pregatiti sa ne vorbeasca la un alt nivel despre subiect. Ei sunt cei care detin “the tips & tricks”, si datele, si studiile stiintifice.

Asadar, va invit sa va inscrieti la un workshop, ce cu siguranta va va oferi noi perspective practice.

Cum sa ai o relatie de cuplu reusita

Într-o singură zi vei învăţa cum să ai o relaţie de cuplu sănătoasă şi de durată.

CLUJ-NAPOCA

Când: 18 octombrie
Ora: 10:00
Cât timp durează: 4 ore
Unde: str. Emil Isac, nr. 1
Locuri disponibile: 15

TÂRGU MUREŞ

Când: 25 octombrie
Ora: 10:00
Cât timp durează: 4 ore
Unde: locatie in curs de confirmare
Locuri disponibile: 15

 

De ce să participi:

Succesul unei relaţii de cuplu înseamnă mai mult decât a fi îndrăgostit, pentru că numai dragostea nu este de ajuns. Succesul relaţiei de cuplu depinde de implicarea ta în acea relaţie. De implicarea ta şi a partenerului. Pe parcursul zilei de workshop vei afla ce presupune o relaţie de cuplu reuşită şi ce poţi face tu pentru a te bucura de una.

Cui se adresează:

Se adresează persoanelor care vor să-şi îmbunătăţească relaţia cu partenerul. Aceasta poate fi actuală sau viitoare. Chiar dacă te afli în căutarea unui partener de viaţă, ce vei învăţa la acest workshop îţi va folosi în interacţiunea cu orice persoană pretendentă. Nu este necesar nici să fii într-o relaţie serioasă sau mai puţin serioasă, nici să vii cu iubitul sau iubita dacă eşti într-o relaţie.

Beneficii pentru tine:

După participarea la workshop vei înţelege de ce nu au funcţionat relaţiile tale trecute, de ce tip de probleme te loveşti cel mai des şi cum îţi poţi îmbunătăţi relatiile. Vei afla cum să abordezi situaţiile viitoare şi cum să te raportezi la ce ţi se întâmplă cu celălalt.

Ce vei învăţa:

  • care sunt elementele ce prezic o relaţie reuşită
  • cum să identifici semnalele care anunţă anumite probleme în relaţie
  • să îţi îmbunătăţeşti stilul de comunicare în cuplu
  • ce înseamnă o relaţie inteligentă emoţional
  • ce este stilul de ataşament şi cum îţi influenţează interacţiunea cu partenerii
  • cum să eviţi cele mai frecvente erori de gândire în relaţiile de cuplu

Nu uita: compatibilitatea nu ne este scrisă în stele, ci în comportamentul nostru.

Investiția ta: 50 Lei

Pentru a asigura un grad înalt de angajament și pentru acoperirea cheltuielilor organizatorice, contribuția pentru participare se percepe înainte de eveniment. Plata se face prin virament bancar în contul: RO63INGB5588999901199724, titular Diana Teodora Botezan, cu mențiunea „Workshop cuplu”.

Rezervarea locului are loc după confirmarea plății – trimite o copie/scan după ordinul de plată la adresa botezandiana@gmail.com.

Inscrierile se fac completand formularul de AICI.

Iată ce au spus alți participanți la acest workshop:

„ Recomand cu căldură acest workshop. Am aflat informații noi referitor la aspectele care sporesc șansele de reușită a unei relații dar și referitor la cele care dăunează pe termen lung. Și cel mai important, am reușit să îmi explic de ce relațiile mele anterioare au decurs într-un anumit fel cât și ce ar fi cel mai util să fac de acum înainte pentru a fi fericită în cuplu.” Anca

„Sunt încântată privitor la workshopul la care am participat. Legat de calitatea informației, a fost exact necesarul pentru a pune în practică. Lucrurile de bază care ajută la consolidarea unei relații de cuplu de succes ar trebui să fie cunoscute de toată lumea. Fără o relație de cuplu fericită și împlinită nu avem cum să aducem pe lume copii sănătoși și fericiți la rândul lor. Recomand din toată inima acest workshop tuturor celor care doresc să aibă o viață împlinită alături de un partener lângă care doresc să îmbătrânească.” Larisa

„ Mă bucură faptul că am ajuns să discut unele lucruri personale cu o persoană necunoscută până acum, care au fost foarte utile pentru relația mea. Sunt multe lucruri pe care nu le știam, dar care mă vor ajuta pe parcurs. Am ajuns să-mi dau seama de unele lucruri ce țin de persoana mea și cum ar trebui să mă comport pe viitor pentru a crea stabilitate în relația de cuplu. Aș recomanda tuturor să participe la un asemenea eveniment, pentru a se cunoaște pe ei înșiși mai bine, nu doar pe partenerul lor.” Bianca

Diana Botezan este Trainer, Psiholog si Psihoterapeut cu formare cognitiv-comportamentala.

Andra Magda

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries. Get the highlights: the best content I write, read, watch or listen. Monthly.

1 comment

  • Mie mi-a placut foarte mult, mai ales ca m-a ajutat sa inteleg mai bine cum gandesc barbatii. Pe John Gray l-am urmarit si in videouri, este o adevarata placere sa te uiti la el. Am vazut ca anul acesta vine si in Romania, (http://www.traininguri.ro/iubire/). Ma bate gandul sa merg! Nu pot spune ca am probleme in relatie, insa cred ca totdeauana este loc de mai bine 🙂

Quotes and updates

Get the highlights

The best content I write, read, watch or listen. Monthly.

Not sure if it’s for you?


Andra Magda

Content Writer with a degree in Psychology, living in the heart of Transylvania.

I write about why we do what we do, how we work, failure, personal experiments, creative industries and send a monthly newsletter.